Кулінарні рецепти

Смачно



 Салат з лосося, сьомги або форелі

Потрібно:

Червона риба солона - 300 гр.,

Кріп та зелена цибуля - 1 пучок,

Огірок  свіжий- 3 шт.,

Майонез - 70 гр.,

Яйця - 5 шт.,

Сіль – 1/3 ч.л.

 

Як готувати:

З солоної риби зняти шкіру і порізати кубиками. Свіжі огірки також нарізати кубиками. Відварені яйця також порізати. Кріп нашинкувати. Всі нарізані інгредієнти змішати, посолити, додати майонез. Все добре перемішати. Посипати нарізаною зеленою цибулею.  Салат бажано поставити в холодильник на 2-3 години.

 

 

 ГУСЬ З ЯБЛУКАМИ В РУКАВІ

 

 

Цілого гусака (3 кг.) натерти зовні і зсередини сумішшю солі, чорного або червоного перцю і половини головки подрібненого часнику.

 

Порізати шматочками цибулину, часник, що залишився, і моркву.

 

Нашпигувати м'ясо ззовні  з усіх боків (зробити прорізи вузьким ножем і в них всередину під шкіру в гуску заштовхати подрібнену цибулю, моркву і часник).

 

Потім добре полити соком лимона, намагаючись щоб сік затікав в розрізи.

 

Дати постояти в холодильнику на ніч або як мінімум 4 години.

 

Гусака начинити всередині половинками кислих яблук без серцевини, додати 3 лаврових листки і покласти в рукав для запікання.

 

Скріпити кожен край рукава. Покласти гусака в рукаві на противень.

Запікати при 220-250 градусах приблизно 2-2,5 год.

 

За 20-30 хвилин до готовності рукав зверху порізати і змазати верх гусака олією так, щоб утворилася рум'яна кірочка, але щоб сік не витік з рукава.

 

 

Смачного!

 

 

 Наверх  

 

 

 

 


 



Обновлен 14 янв 2014. Создан 05 янв 2014